У мережі оприлюднили відео з однієї із столичних відеокамер, розташованої на Лісовому проспекті столиці. Вона зафіксувала момент жорстокого вбивства чоловіка.

Інцидент стався в середу, 6 липня. Про це написав портал "Обозреватель".

На відеозаписі видно, як один чоловік намагається втекти, але падає на асфальт, зачепившись за припаркований автомобіль. У цей самий момент до нього підходить вбивця. Спочатку зловмисник б'є того, що впав ногою в обличчя, потім встромляє ніж йому в стегно і спокійно йде з місця події.

Кілька секунд чоловік тримає ногу, але потім непритомніє. З'ясувалось, що перед цим вбивця поранив потерпілого ножем у серце.

Як стало відомо, що обидва учасники інциденту, були грабіжниками. Чоловіки зривали золоті ланцюжки з жертв, а опісля збували їх у ломбарді. Конфлікт, за попередньою версією, виник в результаті поділу награбованого.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: Хулігани напали на київський трамвай, є постраждалі

Нагадуємо, сьогодні вранці, 11 липня, близько 9 години ранку в столичному Солом'янському районі прогримів вибух. Інцидент стався на території "гаражного" кооперативу на вулиці Медової.