У селі Соломоново, що на Закарпатті, рятувальники витягли з п'ятиметрової криниці 68-річну жінку та її сина, який намагався надати допомогу матері.

Про це повідомили в управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області.

Раніше вдень рятувальникам міста Чоп надійшло повідомлення, що в селі Соломоново в криницю впала 68-річна жінка. До моменту прибуття бригади, там уже перебував і син потерпілої, який намагався врятувати матір.

Води в криниці виявилося близько метра. За даними медиків, які прибули на місце події, потерпілі отримали загальне переохолодження організму.

Читайте також: Киянин розлучився із життям через мобільний

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадуємо, сьогодні о 10:40 ранку сталася екстрена зупинка нового поїзда Інтерсіті Київ-Одеса через задимлення та можливу пожежу в одному з вагонів. Провідник, перевіряючи квитки, помітив задимлення в четвертому вагоні та розпочав евакуацію людей.

О 10:55, після того, як вагон провітрили, пасажирів посадили назад в поїзд, але в інші вагони. Як розповів очевидець, провідники заспокоювали людей і допомагали їм. На даний момент з'ясовуються обставини події та чому виникло задимлення.