Найбільш високооплачуваною знаменитістю 2016 року за версією журналу Forbes стала співачка Тейлор Свіфт.

За підрахунками експертів, за минулий рік артистка заробила 170 мільйонів доларів, пише "Газета.ру" з посиланням на Associated Press.

Група One Direction, що посіла друге місце, протягом минулого року заробили 110 мільйонів доларів, відставши від лідерки рейтингу на 60 мільйонів. Комік Кевін Харт задовільнився шостим місцем, поклавши до кишені за аналогічний період 87,5 мільйонів доларів. На сьомому рядку списку найбагатших знаменитостей – ведучий Говард Стерн з 85 мільйонами.

Такі популярні співачки як Адель та Мадонна посіли дев'яте та дванадцяте місця відповідно, заробивши 80, 5 та 76,5 мільйонів доларів. Співачка Ріанна – на тринадцятій позиції з 75 мільйонами.

Читайте також: Тейлор Свіфт похвалилася стрункою фігурою в бікіні (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Найбільш популярна зірка Instagram Кеті Перрі опинилася на 63 сходинці рейтингу зі своїм 41 мільйоном доларів.

Цікаво, що колишній бойфренд першого номера списку діджей Келвін Харріс займає 21-е місце, маючи 63 мільйони доларів за минулий рік.

Найбільш високооплачуваною парою визнані співачка Бейонсе і репер Jay Z, які заробили за рік 107,5 мільйонів.