Легенда збірної Англії Пол Гаскойн продовжує пияцтво. На цей раз 49-річного екс-футболіста помітили голим у місті Пул, де він купував собі випити.

Як пишуть британські ЗМІ, Гаскойн пив та гуляв усю ніч, а зранку йому хотілось продовження. Він, накинувши на голе тіло один халат, викликав таксі та поїхав до найближчого магазину. Виходячи з машини, він вивалив свої принади, а перехожі встигли їх сфотографувати.

Колишній спортсмен купив в магазині пляшку джина, пачку цигарок та поїхав додому. Не виключено, що через кілька годин його знову заберуть у шпиталь із передозуванням алкоголю.

Минулого тижня Гаскойн вже був у лікарні через проблеми з алкоголем. Під час одного із загулів він серйозно пошкодив голову. Лікарі його швидко виписали із невірою, що ця зустріч була останньою.

Читайте також: Камбербетч схилився перед тріумфатором "Вімблдону" Маррея

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Пол Гаскойн був легендарним півзахисником збірної Англії у 90-і роки. Пити він почав ще під час ігрової кар'єри. Після зав'язки зі спортом шкідлива звичка перетворилась на справжню проблему. Лікарі та рідні неодноразово радили йому зупинитись.