Голова Служби безпеки Валентин Наливайченко заявив, що всі матеріали у справі народного депутата Сергія Пашинського передали до Генеральної прокуратури.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

Всі матеріали, за словами Наливайченка, передали особисто генеральному прокурору Віктору Шокіну. Він того ж дня відкрив кримінальне провадження на основі матеріалів СБУ та нардепа Дмитра Добродомова.

Склали план невідкладних слідчих дій. За словами Наливайченка, викликають всіх посадових осіб, а сама справа перебуває під особистим контролем президента Петра Порошенка.

"Найголовніше тепер - усунути з посад на час розслідування всіх вищих посадових осіб, які могли мати стосунок до розслідування, до прикриття, до перешкоджання чи бездіяльності", - наголосив глава СБУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: Порошенко звільнив від люстрації командувача Повітряних сил

Треба, за його словами, дати можливість "неупереджено з'ясувати об'єктивну сторону справи" на час розслідування.

Нагадаємо, що народний депутат Дмитро Добродомов передав до прокуратури докази, які свідчать про причетність Сергія Пашинського до корупції.