Сьогодні голову Львівського бронетанкового заводу Олександра Остапця звільнили через невиконання поставленого перед ним завдання. Про це повідомляє прес-служба "Укроборонпрому".

Головна причина звільнення - затримки у налагодженні серійного виробництва бронемашин "Дозор-Б", які так важливі для бійців АТО на Донбасі.

"Львівський бронетанковий завод" почав серійний випуск українського військового бронеавтомобіля "Дозор-Б" на початку квітня. Перед підприємством стоїть завдання до липня виготовити 40 од. нових бронеавтомобілів "Дозор-Б". Львівський бронетанковий завод "закінчив роботу над першим зразком" Дозору-Б "у вересні 2014 року", - цитує сайт "Укроборонпрому" першого заступника генерального директора держконцерну Сергія Пінькас.

Виконуючим обов'язки директора заводу призначили головного інженера Віктора Андрощука, якому поставили завдання якнайшвидше надолужити темпи виробничого процесу.

Матеріал по темі: Директора заводу Малишева звільнили, щоб швидше виробляти танки

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що 10 червня "Укроборонпром" вирішив змінити керівництво харківського заводу імені Малишева, щоб прискорити виконання держзамовлень в оборонній галузі.