11 липня водій автомобіля BMW X5 збив велосипедиста, та втік з місця ДТП, його розшукують правоохоронні органи. Про це повідомляє DTP.kiev.ua.

Позашляховик із номерним знаком АІ3112ЕМ здійснив наїзд на чоловіка, що рухався пішохідним переходом. Авто рухалось на заборонений сигнал світлофора, після ДТП водій та пасажир німецького автомобіля втекли з місця пригоди. Один з очевидців встиг сфотографувати транспорт винуватця аварії, звідки й стало відомо номерний знак авто.

Чоловік не отримав важких травм, основний удар прийняв на себе велосипед.

Нагадаємо, що на Донбасі перекинувся автобус з людьми

У Донецькій області перекинувся мікроавтобус "Фольксваген", в салоні якого знаходилося 17 пасажирів. Автомобіль прямував з Селидового до Бердянська.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"В результаті аварії постраждали 7 осіб. Водій і пасажирка, яка перебувала за ним, у важкому стані, доставлені до медичного закладу. Ще 5 громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих - дівчинка 2012 року народження", - повідомляє обласна поліція.

Згідно з попередньою версією, аварія сталася через те, що водій не впорався з керуванням.