Військовим на передовій ввели додаткову продовольчу норму, що відповідає льотно-технічній продовольчій нормі. Про це під час брифингу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Тепер в зоні АТО солдатам дають яйця, додаткову порцію м'яса, печиво. Асортименту продуктів та їхньої кількості достатньо для повноцінного харчування і напруженої служби наших воїнів. На літній період військовослужбовцям додатково видають бутильовану воду", - заявив він.

Нагадаємо, у травні 2015 року Кабінет міністрів змінив норми харчування військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань в зоні АТО. Зміни стосуються діючої добової норми деяких продуктів харчування і введення в раціон нових продуктів.

Зокрема, збільшили добову норму м'яса з 200 грамів - до 250, твердого сиру з 15 грамів - до 20. У також були раціон додали сало - 50 грамів і мед або джем - 20 грамів. Норма хліба з житнього або пшеничного борошна знизили на 50 грамів.

Матеріал по темі: Конгрес США заборонив підтримку Азова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

24 квітня 2015 року президент Петро Порошенко схвалив зміни до процедури закупівлі послуг харчування військовим.