Поки численні глянцеві журнали та реклама пропагують гладеньку шкіру, пропонуючи жінкам купу методів, як позбавитися небажаного волосся, все більше представниць прекрасної статі починають бунтувати проти цього.

Вони відстоюють своє право не позбавлятися волосся на тілі і закликають не соромитися того, що дане природою. До цієї когорти додалася й 16-річна француженка Анна Лабо, пише "Газета.ру".

Кампанію з протистояння прийнятим у суспільстві нормам краси стосовно волосся школярка розгорнула в соціальній мережі Twitter. Дівчина запустила її через те, що зіткнулася з глузуванням однолітків через непоголені ноги та пахви.

Читайте також: Дівчат з неголеними пахвами запросили у фотопроект

За правилами флешмобу, всі жінки, які бажають підтримати подібну ідею, повинні відзначати свої записи хештегом #LesPrincessesOntDesPoils, що перекладається як "й у принцес є волосся". Цю ініціативу вже підтримали понад двадцять тисяч прихильниць рослинності на тілі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше у мережі вже проводилася акція на підтримку неголених пахв. Серед тих, хто відзначився у ній, були такі зірки світової величини як Мадонна та Майлі Сайрус.