Терористи збільшили активність на сході країни. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Бойовики провели 65 атак на позиції українських військових, найскладнішою ситуація залишається поблизу Донецька.

З самого ранку бойовики продовжили обстрілювати Піски, Водяне, Мар'їнку, Красногоровку, Опитне. Для атак вони використовували практично усе наявне в них озброєння, в тому числі заборонені 120-мм міномети та 122-мм гаубиці.

П'ять разів з танків, озброєння бойових машин та артилерійських систем калібру 122 мм бойовики стріляли житловим домам населеного пункту Опитне та Водяне.

Терористи проявляли активність в районі Маріуполя. 8 разів позиції бійців АТО в Широкиному обстріляні з мінометів та гаубиць калібру більше 100 мм, гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

На Луганському напрямку терористи обстрілювали з мінометів калібру 120 мм Щастя, Кримське, Болотну.

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті повідомив, що терористи обстріляли село Родина Попаснянського району.

"Спочатку бойовики обстріляли "нульовий" блокпост українських силовиків при в'їзді в сусідню Катеринівку з автоматичної зброї. Вогонь вівся з лісової смуги на околиці Катеринівки, що за 500 метрів від блокпосту", - зазначається в повідомленні.

Матеріал по темі: В Станиці Луганській загинув один військовий

Нагадаємо, що за минулу добу загинули шість військових, 14 отримали поранення.