На фестивалі "Happy Fest PICNIC", що відбувся у Луцьку, Ольга Сумська та Віталій Борисюк пройшли символічну церемонію вінчання.

У імпровізованій "арці одруження" Елвіс Преслі запропонував усім охочім парам освіжити свої стосунки та згадати перші почуття. На цю пропозицію зголосились спеціальні гості свята Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Вони поділились зі всіми секретом свого щасливого подружжя та зізналися, що й досі відчувають один до одного ті самі емоції, що й 20 років тому. ЗМІ постійно повідомляють про щасливе життя подружжя.

Ольга Сумська неодноразово розказувала про те, як довго добивався її Борисюк, вражав своїми приголомшливими подарунками та вчинками.

Матеріал по темі: У Черкасах просто неба збирають кошти для армії піснями

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Елвіс Преслі" обвінчав щасливе подружжя. Після цього усі охочі мали змогу сфотографуватись з зірками.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк виховують двох доньок – Антоніну (від першого шлюбу жінки) та спільну Анну.