Російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак з'явилася на кінофестивалі в Сочі Кінотавр-2015 у вишиванці від українського дизайнера VITA KIN.

Вона прийшлася разом зі соим чоловіком Максимом Віторганом червоною доріжкою в довгій сукні бежевого кольору з пишними довгими рукавами, прикрашеними вишиванкою в українському стилі.

"Іду на вирипаєвський фільм "Згода" у вишиванці від українського дизайнера. Люблю цього модельєра", - поділилася Собчак.

Матеріал по темі: Нецензурна лайка Собчак "прикрасила" центр Москви

Нагадаємо, що днями Ксенія Собчак несподівано приїхала в Україну, щоб поспілкуватися з губернатором Одеської області та екс-президентом Грузії Михеїлом Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Світська левиця встигла не тільки попрацювати, а й зустрітися з корисними людьми. Підтвердженням цього став вихід Ксенії на червону доріжку в Сочі у вбранні від українського дизайнера.