Вокаліст і гітарист американської альтернативної рок-групи Foo Fighters Дейв Грол зламав ногу на концерті в шведському Гетеборзі під час виступу. На екрані, який транслював концерт, фанати побачили біль виконавця.

Незважаючи на травму, Грол пообіцяв шанувальникам, що покине їх ненадовго - з'їздить в лікарню і одразу повернеться на сцену, щоб продовжити концерт.

"Пані та панове. Думаю, я просто зламав ногу. Думаю, насправді зламав ногу... Зараз я з'їжджу до лікарні, підлікую ногу, але потім я повернуся, і ми будемо грати для вас знову" - заявив Грол.

Дейва Грола відвезли в лікарню, і шанувальники групи, присутні на концерті, близько години чекали його повернення. І справді, за годину фронтмен повернувся на сцену із загіпсованою ногою і продовжив концерт.

Після закінчення концерту лідер Foo Fighters опублікував у Twitter рентгенівський знімок своєї зламаної ноги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте по темі: Бекхем зіграє в новому фільмі Гая Річі про короля Артура

Нагадаємо, що Дейв Грол створив Foo Fighters після смерті Курта Кобейна, у якого він грав на барабанах у групі Nirvana. У 2012 році Дейв Грол заявив, що група Foo Fighters припиняє виступи, але група продовжує концертну діяльність.