В окупованому Криму вантажівка, що перевозила понад 17 тонн вина "Массандра" потрапила в ДТП та перекинулася на бік. Про це повідомляє Svopi.ru.

Російське МНС повідомило, що жертв та постраждалих в результаті аварії немає. Частина вина, що віз автомобіль вилилася на дорогу.

Працівники швидкої, що прибули на місце ДТП діагностували у водія незначні ушкодження, однак від госпіталізації чоловік відмовився.

За попередньою інформацією, "МАЗ" завантажений алкогольним напоєм здійснював рух з боку Ялти, однак водій не впорався з керуванням на спуску, в результаті чого автомобіль перекинувся.

Вага вантажу, що віз "МАЗ" значно перевищувала допустиму норму.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що українці відмовилися від окупованого Криму

Українські прикордонники на межі з окупованим півостровом фіксують зменшення потоку транспорту та громадян, що перетинають адміністративну межу з півостровом у 2016 році. Про це повідомляє "Уніан" з посиланням на Державну прикордонну службу України.

За інформацією ДПСУ за перше півріччя поточного року кількість відвідувачів окупованого Криму зменшилась на 8% у порівнянні з минулим роком. Потік транспорту на півострів зменшився на 32% в порівнянні з 2015 роком.

"Загальний аналіз показує тенденцію до зменшення кількості осіб, які їдуть з материкової частини України на півострів", - повідомили прикордонники.