Спеціалізована антикорупційна прокуратура відправила в суд 18 справ, серед яких є і відомі люди. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив очільник САП Назар Холодницьких.

"Уже 18 проваджень передані до суду", - заявив очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"З тих, якщо брати чисто гучні - це справа Пасічника, який перший в історії Україні обвинувачується у незаконному втручанні в діяльність державного діяча. Хоча не важкий злочин, але він перший. Це справи по суддям, які обвинувачуються в отриманні хабарів. По одному, до речі, оголошено процес заочного засудження, оскільки людина переховується і арештували - квартири, і рахунки в Іспанії буквально вчора надійшла ця інформація. Це справа судді Бурана - суддя, якого викрили на хабарі, стріляв у працівників НАБУ", - повідомив Холодницький.

За словами голови САП, прокуратура готує і інші провадження, що найближчим часом також будуть передані на розгляд до суду.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще