Пара британських довгожителів зв'язали себе узами шлюбу після 27 років стосунків. 91-річна Дорін Лакі і 103-річний Джордж Кірбі стали найстарішими молодятами в світі.

Церемонія відбулася в суботу, 13 червня, в місті Істборн на південному узбережжі Англії. Перед її початком наречена зізналася журналістам, що анітрохи не шкодує про те, що раніше їхні стосунки не були зареєстровані.

"Ми не замислювалися про шлюб раніше, але врешті-решт одружилися" - говорить вона.

Під час весілля Дорін мала на собі білу сукнію з блакитними квітами. На нареченого, який провів церемонію в інвалідному візку через недавню травми, був костюм з краваткою.

Читайте також: Столітня англійка отримала на ювілей 16 тисяч листівок

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше володарями звання самих літніх молодят була французька пара. На двох вони прожили 191 рік. Натомість за плечима Дорін і Джорджа в цілому - 194 роки. Британці мають сімох дітей, 15 онуків і сім правнуків.

Наречений зробив пропозицію коханій в День святого Валентина. Як він зізнався пізніше в інтерв'ю, він не став вставати на коліно, оскільки побоювався, що не зможе з нього піднятися.