У Львові перед сьогоднішнім відбірковим матчем футбольного Євро-2016 між збірними України та Люксембургу застосували посилені заходи безпеки.

Поле стадіону "Арена Львів" огородили захисними бар'єрами заввишки в два метри. Тепер фанати змушені будуть вболівати за збірну за гратами.

"Так як решітка вище людського зросту, сподіваємося, ці заходи допоможуть, і матч пройде спокійно" - заявила фахівець зі зв'язків з громадськістю "Арени Львів" Тетяна Гембач.

"Перед грою будуть посилені заходи безпеки, причому для всіх категорій вболівальників, в тому числі і інвалідів, а також для преси. Ми збільшимо кількість стюардів та охорони - це спільне рішення і стадіону, і ФФУ ", - роз'яснила Гембач.

Читайте також: Збірна України зіграє проти Білорусі у Львові

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що решітки на київському стадіоні "Олімпійський" з'являться до Суперкубку України. Цей матч заплановано на 14 липня.

До подібних заходів довелося вдатися після двох великих інцидентів в Києві, коли вболівальники вибігали на поле. Це трапилося після фіналу Кубка України, а також після півфіналу Ліги Європи "Дніпро" - "Наполі".

Нагадаємо, що збірна України продовжує боротьбу за вихід у фінальну частину Євро-2016. У своїй відбірковій групі вона поки лише третя, поступаючись збірним Словаччини та Іспанії.