Українські силовики перекрили нелегальний канал постачання пального з тимчасово окупованих територій.

У райцентрі Біловодськ на Луганщині виявили заправку, яка працювала на території машинно-тракторної станції і продавала бензин і дизпаливо за значно заниженими цінами. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Силовики додали, що заправка працювала без будь-яких дозвільних документів. Пальне продавали оптом за попереднім замовленням і вроздріб населенню.

"Працівники СБУ встановили, що приміщення та потужності машинно-тракторної станції використовували як накопичувальну базу для нафтопродуктів, що нелегально ввозять з тимчасово окупованих терористами територій", - зазначили у відомстві.

Пальне ввозили вночі на вантажних мікроавтобусах, які без реєстраційних знаків перетинали лінію розмежування за блок-постами.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Частину доходу від реалізації пального передавали ватажкам незаконних збройних формувань терористів, які контролювали цей протиправний бізнес", - підкреслили в СБУ.

Читайте також: "БРСМ-Нафта" виготовляла фальсифікований бензин - МВС

У спецслужбі підсумували, що на території машинно-тракторної станції вилучили понад 7 тонн дизпалива. Ведеться слідство.