У мережі з'явилися перші фотографії нової столичної квартири Антона Копитіна.

Про це повідомляє журнал Vivа!.

Переможець 5 сезону вокального шоу "Голос країни" відвідав нове житло зі своєю сім'єю - дружиною і трьома дітьми. На фото всі виглядають неймовірно щасливими, а Антон не перестає дякувати Тіні Кароль за такий щедрий подарунок.

Читайте також: Переможець "Голосу країни" із Донецька отримав квартиру

"Цілком без сил ... Цілком переповнені щастям і вдячністю у своїй квартирі! Тіна, величезне спасибі і низький уклін Вам за цей неймовірний подарунок!" - коментує Антон Копитін подарунок свого наставника Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Антон Копитін зі своєю сім'єю переїхали з Донецька, щоб уберегти себе і дітей від війни. Оскільки сім'я свого житла в Києві не мала, тренер Антона на проекті "Голос країни-5" Тіна Кароль вирішила забезпечити сім'ю житлом у столиці.