Поліцейські вночі 14 липня затримали нетверезого водія у Львові. Він був за кермом автомобіля Kia Mohave й порушував правила дорожнього руху. Чоловік почав їхати швидше у відповідь на звукові та світлові сигнали патрульних.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліція Львова у Facebook. Порушника вдалося заблокувати на автозаправній станції.

"Чоловік за кермом мав очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Водій відмовився пред'явити документи працівникам поліції, відтак його доставили у Сихівський відділ поліції для встановлення особи та складення адміністративних матеріалів. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик. 55-річний чоловік відмовився від перевірки на стан алкогольного сп'яніння", - розповіли поліцейські.

Порушник вів себе агресивно, вживав нецензурну лайку, кричав й оголював свої статеві органи перед правоохоронцями. Це вже не вперше він має справу з поліцією. На водія склали протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані та за те, що він не зупинився на вимогу.

Нетверезий водій у відділі поліції оголював свої статеві органи В ніч на 14 липня, екіпаж патрульних помітив як автомобіль Kia Mohave порушив вимогу знаку 5.16 «Напрямок руху по смугах». На звукові та світлові сигнали про зупинку водій відреагував збільшенням швидкості. Після кілька хвилинного переслідування, водія заблокували на автозаправній станції. Чоловік за кермом мав очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння. Водій відмовився пред‘явити документи працівникам поліції, відтак даного громадянина доставили у Сихівський відділ поліції для встановлення особи та складення адміністративних матеріалів. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик. 55-річний чоловік відмовився від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння як на місці та і у лікарняному закладі. Під час спілкування з патрульними чоловік поводився агресивно,вживав нецензурну лайку, кричав, оголював свої статеві органи. Як з‘ясувалося, що цей чоловік вже не вперше має справу з поліцією. Прокуратура скерувала до суду кримінальне провадження щодо перевищення повноважень працівником патрульної поліції щодо цього громадянина. У січні 2016 року, патрульний поліцейський при затримані згаданої особи, яка вчиняла хуліганські дії та здійснювала опір працівнику правоохоронного органу, застосував газовий балончик «Терен-4М». Тепер патрульному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі. Що ж до нічного інциденту,то на водія склали протоколи за керування автомобілем у нетверезому стані, за невиконання вимог про зупинку. Також, винесли постанову за керування транспортом без документів та порушення вимог знаку. Склали також протокол адміністративного затримання. Працівники патрульної поліції написали рапорт щодо порушення громадського порядку згаданою особою, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується зухвалістю та винятковим цинізмом згідно статті 296 ККУ (Хуліганство). Відео свідків інциденту. #Lvivpolice #патрульнаполіція

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Posted by Патрульна поліція Львівської області on Friday, 15 July 2016