Виконуючий обов'язки президента Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) Йозеф Блаттер може залишитися на посту президента організації, так як його підтримали ряд африканських і азіатських федерацій.

Про це пише Reuters з посиланням на газету Schweiz am Sonntag.

Африканські та азійські федерації надіслали Блаттеру листи з проханням переглянути своє рішення про відставку з посади президента ФІФА.

Радник Блаттера Клаус Штолкер припускає, що 79-річний швейцарець залишиться керівником ФІФА. "Важко знайти людину, яка зрівнявся б з Блаттером за впливом. У Блаттера є шанс залишитися. Тепер важливо, як він буде себе поводити в найближчі місяці", - заявив Штолкер.

Читайте також: 16 грудня виберуть нового президента ФІФА

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, що скандал у справі про корупцію в лавах ФІФА розгорівся 27 травня, за два дні до виборів президента організації.

29 травня Йозеф Блаттер був переобраний головою ФІФА, однак через чотири дні заявив про свою відставку.