Росія і Китай отримали доступ до секретних файлів, які викрав колишній співробітник ЦРУ та Агентства національної безпеки (АНБ) Едвард Сноуден.

Про це повідомляє DW з посиланням на The Sunday Times.

У зв'язку з цим британська розвідка МІ6 змушена відкликати своїх агентів, задіяних в операціях у "ворожих країнах", побоюючись їх викриття.

Згідно з повідомленням, Росія отримала доступ до більш ніж мільйону секретних документів з бази Сноудена. Джерела повідомляють, що Китай також отримав доступ до даних, які містять інформацію про секретні методи розвідки та інформацію, яка могла б дозволити викрити британських і американських шпигунів.

Читайте також: Англійський шпигун оприлюднив дані про російські війська в Україні

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того, високопосадовець з британського уряду також підтвердив телекомпанії ВВС, що агентів розвідки довелося відкликати, оскільки тепер спецслужби Росії і Китаю володіють секретною інформацією. Однак доказів того, що комусь із них було завдано шкоди, немає, зазначив чиновник.