Факельне горіння резервуару об'ємом 900 кубометрів з дизельним пальним під Васильковом на Київщині самоліквідувалося.

Про це повідомив директор Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС Михайло Маюров.

З його слів, на місці ліквідації пожежі на території нафтобази БРСМ триває процес перекачування дизельного пального з двох резервуарів ємністю по 900 кубометрів нафтобази БРСМ до резервуарів нафтобази КЛО.

"Наразі у роботі задіяно 12 одиниць техніки, ще 32 у резерві. Факельне горіння резервуару об'ємом 900 кубометрів з дизельним пальним самоліквідувалося. Проте існує загроза повторного самозагорання. Тепер на території нафтобази спостерігають лише незначні осередки горіння знизу біля ємності 900 кубометрів з бензином, де відбувається витік палива", − сказав Маюров.

Читайте також: У Василькові пожежу гасять 186 рятувальників і 40 машин

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він зазначив, що на територію нафтобази доставили 5 тонн сорбентів і наразі проводять роботи з очищення ґрунту навколо бази від нафтопродуктів.

Нагадаємо, що внаслідок пожежі, що спалахнула в понеділок, 8 червня, загинуло п'ятеро людей.