У Казахстані лікарі знайшли в шлунку чоловіка хірургічний затискач, який пробув там близько 13 років. Чоловік всі 12 років почувався досить добре, ніякого дискомфорту не відчував. На консультацію до лікарів і подальше обстеження шлунка потрапив після того, як у нього погіршився апетит.

Медики були шоковані, тому що ніяк не могли поставити правильний діагноз, але після того, як побачили результати рентгенівського сканування, просто ахнули.

Як виявилося, ще 13 років тому сьогоднішнього пацієнта прооперували і благополучно забули зняти хомут зі ​​шлунка після проведеної порожнинної операції.

Лікарі дивуються, як змогла людина ходити стільки років з чужорідним тілом розміром в 20 см в животі. Загадкою також залишилося те, що стільки років його це саме чужорідне тіло не турбувало.

Читайте також: 6 продуктів, які рятують від пітливості в спеку

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пацієнт не став подавати на горе-лікаря до суду, поставившись до ситуації з гумором.