Зірка серіалу "Доктор Хаус" Олівія Уайлд опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram фото у купальнику, де дуже добре видно її округлий животик.

Про те, що 32-річна актриса та її 40-річний чоловік Джейсон Судейкіс готуються до народження другої дитини, стало відомо ще у квітні, пише "Сплетник".

Саме тоді Олівія поділилася з прихильниками світлиною, де вона сидить на ліжку в купальнику і тримається за кругленький животик.

Цього разу актриса продемонструвала шанувальникам, як готує родинний сніданок, причому, швидше за все, це був омлет. Уайлд без косметики та зіркового антуражу виглядає мило та зворушливо.

Читайте також: Схудла Кардашян показала оновлене тіло

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

23 квітня 2014 року у пари з'явився первісток. Причому він народився на два тижні від прогнозованого терміну. Малюка новоспечені батьки назвали Отісом Александром.

З Джейсоном Олівія заручилася у січні 2013 року, до цього була заміжня за документалістом Тао Русполі. В одному зі своїх інтерв'ю актриса сказала, що хотіла б народити Седейкісу кілька дітей, бо вважає, що він ідеально підходить на роль батька.