Гра з доповненою реальністю Pokemon GO захоплює людей настільки, що вони банально забувають про свою безпеку.

Як приклад – один з останніх випадків, що трапився штаті Каліфорнія, що у Сполучених Штатах Америки. Як пише Life.ru, двоє двадцятирічних місцевих жителів зірвалися з 25-метрового обриву в районі Сан-Дієго, намагаючись зловити рідкісного покемона.

У медичному закладі, куди були доправлені ці двоє горе-грввців, лікарі констатували у них численні травми, зокрема багато переломів та забоїв. Шериф округу Річ Ітон закликав прихильників Pokemon GO бути максимально обережними і не ризикувати життям заради упіймання віртуальних істот.

Читайте також: Pokemon Go "попалив" американця на зраді

Наразі нічого не відомо про те, наскільки ж виправданою була така жертва, і чи спіймали потерпілі покемона, за якого мало не заплатили життям і точно поплатилися здоров'ям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше на сторінки таблоїдів потрапив американський солдат, котрий упіймав покемона прямісінько на лінії вогню, воюючи в Іраку проти бойовиків Ісламської Держави. Він виклав фото екрану смартфона зі спійманим покемоном на тлі свого кулемета.