В зоні АТО бойовики знов активізували обстріли українських військ. За минулу добу сталося майже 100 обстрілів - повідомляє штаб АТО у Facebook.

За даними штабу, лише з 18 години приблизно до 7 ранку ворог 40 разів обстріляв українські позиції.

"Із заборонених Мінськими домовленостями мінометів та гаубиць калібром понад 100 мм до опівночі злочинці гатили по Опитному, Тарамчуку, Березовому, Пісках, Мар'їнці, Красногоровці. В районі Артемівська зі 120-мм мінометів знову били по Золотому, а також Комишувасі. А на Луганщині – по Сокольниках.
Після опівночі найбільше обстрілів кремлівські посіпаки здійснили по Мар'їнці. Вони били з мінометів калібру 120 мм та реактивних систем залпового вогню. Гранітне, Новогригорівка, Богданівка та Красногорівка обстрілювались з тимчасово окупованих територій зі 122-мм гаубиць" - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Сепаратисти 109 разів вели вогонь у зоні АТО

Також, як зазначається у звіті АТО, за ніч українські бійці помітили 16 ворожих безпілотників.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще