Подільський район Києва залишився без води в результаті аварії на водопроводі.

"В результаті пошкодження водопровідної мережі по вул. Полковій, 55 в Подільському районі стався витік води з камери колодязя", - повідомляє Аварійна служба "Кіївводоканалу" на своїй сторінці у facebook.

Відзначається, що тимчасово обмежено водопостачання по вул. Полковій: №№ 55, 57В, 74/76, 78, пров. Полковому, 1 та вул. Межовій, 119.

"Для ліквідації пошкодження та відновлення водопостачання бригади "Кіївводоканалу" здійснюють аварійно-відновлювальні роботи в камері водопровідного колодязя", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Чиновника "Укрзалізниці" викрали зі стріляниною

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що в Солом'янському районі столиці прогнозують затори протягом найближчого місяця через ремонт дороги по вулиці Гетьмана.

Ремонтні роботи триватимуть з 20 липня по 30 вересня, і компанія просить усіх автомобілістів із розумінням поставитися до таких незручностей і, по можливості, обирати інші маршрути.