Депутат Державної Думи Віталій Мілонов запропонував Міністерству культури Росії розробити проект захисту вітчизняного інформаційного простору. Про це повідомляють "Известия".

Чиновник вважає, що в Росії повинна бути сформована національна медійна ідеологія, яка забезпечить державну безпеку. В результаті такої програми багато фільмів пройдуть аналіз на якість - традиційні отримають позитивну оцінку, а шкідливі серіали і фільми - заборонять.

Мілонов вважає, що вся кінопродукція, що виготовляється на Заході, руйнує традіційні цінності.

"Я людина старого покоління. Я виріс, ще коли Бівіс і Батхед сміялися над гомосексуалістами і вважалося, що це весело", - зазначив він.

Проте депутату не підійшов і цей серіал, оскільки в новому сезоні з'явився гомосексуаліст. У цьому контексті Мілонов розкритикував популярний американський серіал "Гра престолів".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Там кожен десятий персонаж - сексуальний девиант", - зазначив Мілонов.

Матеріал по темі: У Росії дітей називають на честь героїв "Ігри престолів"

Нагадаємо, що Мілонов є автором закону про заборону гей-пропаганди. Також парламентарій пропонував створити поліцію і хотів зобов'язати вчителів і лікарів проходити тести на педофілію. У червні 2015 він запропонував заборонити прогулянки з голим торсом по Північній столиці.