Китайська корпорація Xiaomi представила інноваційну зубну щітку. Її можна приєднати до смартфону, а спеціальна програма аналізуватиме показники у роті.

Як пише Gagadget, нове творіння китайців допоможе людям тримати рот та зуби в більшій гігієні. Щітка Soocare X3 має Bluetooth-модуль та інтегрується з телефоном. Крім того, пристрій має акумулятор, якого вистачить майже на місяць.

Головка зубної щітки коливається з частотою 37 200 разів на хвилину. Волоски на електричному гаджеті товщиною всього лише 0,152 мм і виробляє їх відома на медичному ринку компанія DuPont.

Відомо, що китайці не є виробниками щітки. Проте вони активно її просуватимуть під своїм ім'ям. Вартість цього пристрою складає 35 доларів (майже 900 гривень).

Читайте також: Китайська пошта доставлятиме посилки по-новому

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До речі, китайська служба доставки Ziyan UAV повністю перейшла на сучасні технології. Компанія доставлятиме вантажі на квадрокоптерах.