Французька компанія Withings створила електронний градусник, якому не потрібен контакт з тілом для вимірювання температури. Він вже вийшов на ринок під назвою Thermo. Для визначення температури досить провести пристроєм уздовж лоба.

Про це повідомляє The Next Web. Термометр оснащений 16 інфрачервоними датчиками. Вони сканують скроневу артерію людини і роблять більше чотирьох тисяч вимірювань. Це потрібно для визначення найвищої температури.

Пристрій синхронізовано з мобільним додатком. З його допомогою, ґрунтуючись на віці пацієнта, симптоми і зміни температури, програма видає рекомендації з лікування. Співробітники Бостонського дитячого госпіталю додали в додаток інформацію про ліки і дозуваннях для них.

Термометри, що визначають температуру поверхневої скроневої артерії, визначають температуру дуже точно. Вони, по точності вимірювань, схожі з ректальними і вушними термометрами. Головна їхня перевага в тому, що вони гігієнічніші і не є травмонебезпечними.

Такі термомтери дозволяють виміряти температуру як у безсонної, так і у сплячої людини. Розробники задумали свій ґаджет, як сімейний термометр. Він дозволяє відстежує історію температурних вимірювань у восьми чоловік. Виробник заявляє, що це самий гігієнічний метод вимірювання температури.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще