Поки світ ламає голову над тим, хто ж нарешті зможе довести до вівтаря капітана португальської збірної по футболу 31-річного Криштіану Роналду, красунчик відпочиває на Ібиці у компанії рідних, у тому числі і своєї мами.

Ідилічну картину зазнімкували місцеві папараці, котрі побачили, як футболіст лежав на власній яхті, а мама, Долорес Авейру, мазала його ноги сонцезахисним кремом, пише GoGetNews.

Мати дуже багато значить для Роналду, і він слухається її беззаперечно. Навіть зі своєю нареченою Іриною Шейк Кріштіану розірвав стосунки через те, що вона не захотіла поїхати на 60-річчя до його матері. Не секрет, що Долорес дуже прискіпливо ставиться до пасій свого сина, і поки що жодна з них не прийшлася їй до душі.

Читайте також: Сестра Роналду назвала брата Ісусом

Днями, коли світ обговорював сенсаційну перемогу збірної, яку очолює Кріштіану, Долорес розповіла журналістам, що героя футболу могло й не бути. Коли жінка дізналася про четверту вагітність, хотіла зробити аборт, але саме на той час у країні діяла заборона на переривання вагітності.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вона звернулась по допомогу до народного абортивного методу, але, на щастя, нічого не сталося і в лютому 1985 року народився хлопчик, якого пізніше у світі знатимуть як Кріштіану Роналду душ Сантуш Авейру.