В голову технолога харчової промисловості з Нової Зеландії прийшла ідея – перетворити морозиво з солодощів у корисне блюдо, багате білками та мікроелементами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяМустафа Фару поєднав два, здавалося б не поєднаних продуктів, в один та отримав морозиво, яке наполовину складається з м'яса.
Саму технологію винахідник тримає в секреті. Відомо лише, що він використовує високоякісну нежирну яловичину з худоби вільного випасу. Технолог перетворює її в ніжну шоколадну пасту. В готовому продукті не відчувається ні смаку, ні текстури м'яса.
Читайте також: Вчені назвали морозиво потужним антидеприсантом
Морозиво на 50% складається з м'яса. Воно має ніжний шоколадно-вершковий смак та покрите шоколадною глазур'ю. Вартість одного кубика м'ясного морозива становить два з половиною долара. Купити таке незвичне морозиво можна лише за попереднім замовленням.
Зараз Мустафа експериментує з телятиною та бараниною. В його подальших планах – створити повністю м'ясне морозиво без використання молочних продуктів.