Тіло російського військовослужбовця виявили недалеко від пам'ятника "Мати Вірменія" у Гюмрі, повідомили в Слідчому комітеті Вірменії.

"На тілі загиблого виявлено колото-різані рани", - повідомила агенції "Інтерфакс" прес-секретар відомства Сона Трузян.

За її словами, загиблий - військовослужбовець з дислокованої у Гюмрі російської військової бази Іван Новіков.

За даними вірменських ЗМІ, Іван Новіков був новобранцем, він прослужив у Вірменії близько 2-3 місяців. За останньою інформацією Новікова міг вбити хтось з його товаришів. Ті ж вірменські ЗМІ пишуть, що вбивству Новікова передувала бійка за участі військових російської бази.

Читайте також: Росіяни вбивали своїх військових у Маріїнці "дружнім вогнем"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Це не перший подібний інцидент з російськими військовослужбовцями у Вірменії. Раніше зниклий в лютому контрактник російських прикордонних військ був знайдений повішеним недалеко від Гюмрі на півночі Вірменії.

У січні місто Гюмрі опинилося в центрі уваги вірменських і зарубіжних ЗМІ через гучне вбивство сім'ї з шести людей, у якому підозрюється солдат строкової служби російської 102-ї військової бази.