У Росії, в результаті проведеної перевірки в дитячому оздоровчому таборі Богородицького району, прокуратура виявила, що працівники закладу побили неповнолітню.

Богородицька міжрайонна прокуратура провела перевірку дотримання законодавства з охорони життя і здоров'я неповнолітніх у розділі, що стосується організації відпочинку дітей в канікулярний час.

В результаті перевірки правоохоронці встановили, що в оздоровчому таборі відпочивали учні однієї зі шкіл богородицького району.

Читайте також: В Єкатеринбурзі чоловік жорстоко побив свою дівчину

Вночі водій та сторож табору здійснювали обхід по території табору, оглядаючи з ліхтарем кімнати, де відпочивали діти. У одному з корпусів приміщення вони помітили, що в кімнаті, в якій на період відпочинку жили хлопці, знаходилася неповнолітня дівчинка. Водій і сторож про цей факт вихователю загону не повідомили та самостійно проникли до кімнати дітей через вікно. Тут за свідченням неповнолітньої водій наніс їй тілесні ушкодження у вигляді синців та забоїв.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На даний час за фактом отримання неповнолітньою тілесних ушкоджень МОМВД Росії "Богородицький" проводиться перевірка. Цей інцидент контролює Богородицька міжрайонна прокуратура.