50 мільйонів гривень - таку суму на гасіння пожежі під Васильковом і ліквідацію його наслідків озвучив голова ГСЧС Микола Чечоткін. У цю цифру він включив також відшкодування всіх витрат та виплати сім'ям загиблих і постраждалих.

Про це він сказав сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС під головуванням прем'єра Арсенія Яценюка.

На цьому ж засіданні прем'єр доручив провести навчання з пожежогасіння по всій країні, по всіх лісогосподарствах, з метою перевірки готовності відповідних служб до швидкого реагування на надзвичайні ситуації, а також наявності та справності необхідної техніки для гасіння пожеж.

Читайте також: Пожежа на нафтобазі з висоти пташиного польоту: випалена земля

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі біля Василькова виникла ввечері 8 червня. За останніми даними МОЗ, через пожежу загинули п'ятеро і постраждали 15 осіб.

Сьогодні вранці рятувальники повідомляли, що горить ще один резервуар.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще