У Москві знайшли мертвим оператора телеканалу "Росія 1" Андрія Назаренко. На його тілі виявили вогнепальні поранення.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерела в правоохоронних органах. Інцидент стався 19 липня. Наступної доби тіло оператора в квартирі в західній частині міста знайшов його син від першого шлюбу. Оператора застрелили п'ятьма пострілами. Три з них зробили в голову.

За іншою інформацією, було шість кульових поранень. Одна куля потрапила в лоб, а інша - в серце. Тіло оператора виявила дружина загиблого. Вона разом із матір'ю і двома дев'ятирічними дочками відпочивала на дачі. Глава сім'ї не зміг приїхати до них через роботу.

Родичі загиблого розповіли слідчим, що у нього не було ні з ким конфліктів, і йому ніхто не погрожував. Після повідомлень у ЗМІ Головне слідче управління Слідчого комітету Росії по Москві повідомило про порушення кримінальної справи за фактом вбивства 43-річного жителя столиці. Правоохоронці зазначили, що його знайшли мертвим в квартирі за адресою вулиця Велика Філевська. Зазначається, що на його тілі виявили два вогнепальні поранення в області голови і тулуба.