З ранку 15 червня та до 18:00 терористи використали проти українських військових практично усі наявні в них типи вогневих засобів. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Всього на сході країни бойовики здійснили 33 обстрілів позицій ВСУ, з них - 27 в районі Донецька.

Сепаратисти використали 120-мм міномети для атаки по Березовому, Гранітному, Старогнатівці, двічі – по Мар'їнці. А Гранітне, Богданівку та Новогригорівку злочинці обстріляли з гаубиць калібру 122 мм.

Таку зброю терористи використовували на Луганському напрямку, де обстріляли Тошківку й Новотошківське. на Артемівському напрямку бойовики атакували Степне.

Ворожий вогонь з гранатометів, стрілецької зброї, озброєння бойових машин та артилерії бив по Піскам та Опитному. Окрім того, зі 122-мм артилерійських систем бойовики обстріляли об'єкти міської інфраструктури в Гранітному та Прохоровці.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Матеріал по темі: Ватажки "ЛНР" змушують шахтарів воювати або працювати задурно

В Широкиному бойовики лише двічі застосовували стрілецьку зброю.

Нагадаємо, що речник АП з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що внаслідок активізації провокацій ми втратили двох бійців, ще 20 – поранені.