Автомобіль в Туреччині в'їхав у натовп туристів, які відпочивали на пляжі. За кермом був чоловік похилого віку. У результаті трагічного інциденту одна людина загинула і ще четверо отримали травми.

Про це повідомляє турецьке видання Hurriyet Daily News. Інцидент стався 21 липня в місті Кушадаси провінції Айдин. 84-річний водій, за попередньою інформацією, не впорався з керуванням. Його автомобіль з'їхав з дороги і поїхав в сторону пляжу. Там влетів у натовп людей.

Але це не зупинило водія і він поїхав далі. Автомобіль перестав рухати тільки тоді, коли занурився в море. В результаті постраждав сам водій і пасажир - його дружина. Також травмувалися й відпочивальників - дворічна дитина й один дорослий.

Жертвою аварії став 31-річний чоловік. Медики доставили поранених до місцевих лыкарень. Турецька поліція опитує свідків, щоб встановити подробиці смертельного події.

Нагадаємо, на Тайвані 19 липня туристичний автобус врізався в дорожню огорожу. Від сильного удару він загорівся. В результаті аварії загинули більше 20 осіб.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще