Сьогодні вночі в 3:00 на вулиці Воскресенській в Сумах пролунав вибух в офісі ВО "Свобода". Про це повідомляє прес-служба МВС.

За попередніми висновками експертів, спалах стався усередині приміщення. Вогонь знищив комп'ютерну техніку, меблі та агітаційну літературу. Постраждалих немає.

"Вогонь охопив усе приміщення. Щоб запобігти людським жертвам і поширення вогню на квартири сумчан, які розташовувалися на другому поверсі, правоохоронці викликали пожежників і організували евакуацію мешканців будинку", - розповіли правоохоронці.

Матеріал по темі: Бойовики 27 разів обстрілювали Донецьк - штаб АТО

Міліціонери опитали всіх свідків і подивилися відео з камер спостереження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це фактично виключає версію того, що всередину могли закинути вибухонебезпечний предмет, тобто займання сталося всередині приміщення", - зазначили в МВС.

За попередніми висновками експертів, причиною загоряння могло стати коротке замикання в електрощитовій. Займання збільшилося через те, що в приміщенні знаходилося більше 10 літрів фарби.

Проте, міліція відкрила кримінальну справу за фактом підпалу і призначила кілька експертиз.