"Манчестер Юнайтед" представив сьогодні оновлену форму на сезон 2016/17. Рекордсмен з перемогами в Англії грати в традиційній червоній формі від Adidas, але з деякими особливостями.

Фірмові три смуги німецького бренду тепер розташовані не на плечах спортсменів, а на внутрішній частині футболки. Це є головною фішкою Adidas цього року, і вже багато клубів та збірних отримали одяг саме з таким дизайном.

Головні зірки команди - Златан Ібрагімович, Джессі Лінгард, Люк Шоу, Дейлі Блінд та Морган Шнейдерлін взяли участь у презентації стильного одягу. Його вже можна придбати на офіційному сайті. Вартість однієї футболки складає 90 доларів (приблизно 2200 гривень).

Читайте також: Роналду став аеропортом

Перший офіційний матч у новій формі "Червоні дияволи" зіграють 13 серпня. Саме у цей день стартує Англійська Прем'єр-ліга. Суперником команди Моурінью буде скромний, але міцний "Борнмут".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще