Вчора охоронець одного з елітних котеджів в селі Козин під Києвом стріляв по дітях, які купалися в озері, дробом. Про це повідомляє місцева мешканка Христина Гайдамаки на своїй сторінці в Facebook.

Одна дитина отримала поранення.

"Мій син з друзями, діти 8-12 років, радісно купаючись в озері, отримали розстріл дробом! По ним велася прицільна стрілянина. Одному прострелили попу, двоє інших, включно з сином, дивом вціліли. Кулі пролетіли поруч з шиєю і грудною кліткою", - повідомляє мама одного з хлопчиків.

Жінка розповіла, що діти просто перепливли на інший берег, на якому встановлений невеликий пірс, щоб пострибати у воду. Після цього охоронець відкрив вогонь по дітях.

Місцеві жителі одразу викликали міліцію і швидку допомогу, які зафіксували правопорушення. Вони переживають, що власник будинку і охоронець залишаться безкарними.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Враховуючи можливу олігархічність власника, ми боїмося що людина, яка стріляла по дітях, залишиться без покарання", - зазначає мама дитини.

Міліція розслідує справу за хуліганство.

"Суд може дати особі, стріляла в дітей, до 7 років позбавлення волі. І ніяк його господар, власник шикарного особняка, його не захистить, ким би він не був! Але спочатку, я думаю, треба буде провести психіатричну експертизу цього охоронця", - зазначив радник голови СБУ Антон Геращенко.

Матеріал по темі: Вчителька змусила школярів писати диктант про любов до Росії

Нагадаємо, що терористи Донбасу часто ведуть прицільний вогонь по позиціях українських військових зі шкіл і дитячих садків. Бійці АТО не ведуться на провокації і по дитячим установам вогонь у відповідь не відкривають.