В анексованому Криму сталася ДТП за участю БТР, загинуло дві людини. Про це повідомляє "Інтерфакс".

"Аварія сталася вранці на виїзді з села Табачне Бахчисарайського районі. "Форд Фокус" рухався назустріч військовій колоні, перед тим, як потрапити під БТР, зіткнувся ще з одним автомобілем, що рухався паралельно. Потім "Форд" вилетів на зустрічну смугу та влетів у колону, у БТР, який ішов третім. Першою йшла машина з включеними проблисковими маяками, друга - машина управління. Водій БТР спробував уникнути зіткнення, наскільки дозволило узбіччя", - повідомив російський військовий прес-служби В'ячеслав Трухачов.

В результаті ДТП загинуло дві людини, ще двоє пасажирів легковика знаходяться в лікарні в тяжкому стані.

Нагадаємо, що "Спритний" водій "проклав" третій ряд у двосмуговій дорозі

У Києві на вулиці Гната Юри, в Святошинському районі, сталася дивна ДТП.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Про це написав портал "Київ Оперативний" в соціальній мережі facebook.

Згідно з інформацією, там, "спритний" водій автомобіля "Chevrolet Aveo" з державним номером CB7165AM вирішив проскочити між "Volkswagen" і "Renault" з державними номерами AA6997KP і AA1486ME відповідно.

На жаль, водієві це не вдалося.