Вчора під час обстрілів під Донецьком загинув один з терористів з банди "Гіві" на прізвисько "Кошмар". Сам Гіві отримав поранення, але залишився в живих. Інформація про його загибель не пітдвердился.

Про це на своїй сторінці в Facеbook написала головний редактор "Подробиць", яка раніше повідомила про смерть "Гіві".

"Колеги, ми помилилися з новиною про Гіві. Був поганий зв'язок, тому ми неправильно зрозуміли цитату нашої журналістки. За уточненими даними, Гіві поранений, але живий", - пише вона.

Про смерть свого заступника з позивним Кошмар повідомив сам Гіві по рації. Про це свідчать дані радіоперехвата, які бійці АТО зафіксували вже після бою під Донецьком. У цьому ж перехопленні Гіві скаржився на своє поранення.

Нагадаємо, що в неділю під Донецьком під час важкого бою між терористами і українськими військовими, снаряд ВСУ потрапив у штаб бойовиків. В результаті Гіві отримав поранення та ще 15 бойовиків з банди "Сомалі".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Матеріал по темі: Американського сенатора запропонували відправити до Гіві і Моторола

Терорист Гіві неодноразово керував артилерійським обстрілом по позиціях українських військових в районі Донецького аеропорту.