Під Верховною радою сьогодні зранку зібралося одразу три мітинги. Майже 500 мітингувальників намагалися перекричати один одного і ледь не побилися, поки не домовилися виступати по черзі.

Федерація профспілок України оголошувала на сьогодні багатотисячний мітинг проти підвищення тарифів. Проте, їх планам завадив Кредитний майдан, активісти якого прийшли під раду із гаслами - "Я українець, а не бомж", "Рятуйте наші гроші" та "Я буду стріляти, аби захистити своє житло". Учасники акції вимагають відставки Яценюка та Гонтарьової.

Представники Союза профспілок вимагають повернення пільг та скасування підвищення тарифів. Цікаво, що на майданчик біля Верховної Ради переважно привели пенсіонерів - вони підійшли організованими колонами. Людей перевіряли за списками.

Крім того, у натовпі були помітні люди із плакатами з вимогою люстрації.

Читайте також: ВІЛ-інфіковані принесли свої надгробки під Кабмін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Першу годину мітингувальники перекрикували один одного, скандували "Ганьба!" та "Відставка". Дві сцени з трьома мікрофонами перетворили акцію на незрозуміле хаотичне шоу. Лише за годину очільникам акцій вдалося домовитися виступати по черзі.

Урядовий квартал оточений міліцією та Нацгвардією, у дворах по вулицях Грушевського і Інститутський стоять автобуси зі спецназом.