Нова повнометражна картина всесвіту "Стартрек" за прогнозами збере не менше 60 мільйонів доларів за перші вихідні прокату. Про це повідомляє Variety.

"Стартрек: За межами Всесвіту" став лідерами американського кінопрокату цих вихідних обігнавши за касовими зборами найближчого конкурента більш ніж вдвічі.

Другу сходинку посів мультфільм "Секрети домашніх тварин" зібравши близько 28 мільйонів доларів.

Це вже 13-й повнометражний фільм всесвіту "Стартрек", попередня картина "Стартрек: Відплата" принесла розробникам 229 млн доларів лише в США.

Нагадаємо, що знаменитий чарівник із Гогвортсу поділився фобіями

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні, 23 липня, найнаменитішому "хлопчикові-чарівнику", акторові Деніелу Редкліффу виповнюється 26 років, пише "Tochka.net".

Фанатам буде цікаво дізнатися про маловідомі факти з життя "вихованця Хогвардса":

1. Батько актора - літературний агент, а мати - агент по кастингу. Дебют майбутнього чарівника відбувся в 1999 році, коли Деніел зіграв юного Девіда Копперфілда в телефільмі з однойменною назвою.