У Китаї пройшов музичний панк-фестиваль, афішу якого прикрасило фото українських політиків. Про це повідомляє UBR.

Повідомляється, що китайці слідкують за "пристрастями" в українському парламенті та обговорюють їх у мережі.

Фоном афіші фестивалю Full Punk Day стало фото 2014 року, на якому "Свободівець" Ігор Мірошниченко вхопив за голову іншого депутата, скоріш за все з "КПУ".

"Китайці в соцмережах постійно пишуть про наші бійки й часто порівнюють з китайськими. Китайці називають нас 战斗 民族, що в перекладі означає "воююча нація". В принципі, так само вони називають і росіян", - сказала українка Дарина Устенко, що 5 років навчалася в Пекіні.

Нагадаємо, що потворні Харлі Квінн заполонили фестиваль Comic Con

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

В американському Сан-Дієго цими днями відбувається фестиваль Comic Con, куди традиційно з'їжджаються шанувальники косплею. Цього року головним героєм перевдягань є персонаж із фільму "Загін самогубців" Харлі Квінн.

В оригінальних коміксах DC неадекватна героїня мала різну зовнішність, але учасниці цьогорічного Comic Con усіх їх переплюнули. Вони більше схожі на повій та мімів, а не на епатажних злодійок.