Глава Служби безпеки Валентин Наливайченко підписав указ про направлення до Генеральної прокуратури документів, які підтверджують вину голови Конституційного суду Юрія Бауліна. На основі цих даних йому оголосили про підозру. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Підписав і направив до Генеральної прокуратури України докази для здійснення підозри голові Конституційного суду України Юрію Бауліна у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 кримінального кодексу України - зловживання службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки - узурпація влади Віктором Януковичем", - йдеться в повідомленні.

Юрію Баулін загрожує від 5 до 8 років в'язниці.

Матеріал по темі: Олені Лукаш повідомили про підозру

Нагадаємо, стосовно сімох суддів КСУ відкрито кримінальні провадження у справі про узурпацію влади Віктором Януковичем. У 2010 році судді схвалили конституційну реформу, за якою відбувся перехід від президентсько-парламентської до парламентсько-президентської форми правління.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще