Найкращий футболіст планети Ліонель Мессі психанув після програшу Копа Америка та повністю поміняв зовнішність. Тепер він має не лише розкішну бороду, а й біле волосся.

Фотографію оновленого Мессі опублікувала в Instagram його кохана Антонелла Роккуццо. Футбольна громадськість шокована, але активно ставить лайки до фото. За менше, ніж годину білявий аргентинець зібрав 60 тисяч уподобань.

Зазначимо, що з роками зовнішність Мессі ставала все більш прогресивною. Приблизно у 2012 році він зробив перше татуювання, а сьогодні його ліва нога та права рука повністю кольорові. Перед Кубком Америки 29-річний футболіст відростив модну бороду, а сьогодні пофарбував волосся.

Читайте також: Гравці "Манчестер Юнайтед" залишаться без покемонів

Ще кілька років тому Мессі вважався одним з найменш стильних футболістів сучасності. Сьогодні він може конкурувати із Роналду, Дані Алвесом та Раулем Мейрелешем.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще