15 червня у Деснянському суді м. Київ підсудний скоїв спробу суїциду.

Підсудного і його спільників звинуватили у пограбуваннях та вимаганнях, які підозрювані здійснювали під виглядом колекторів. Якби суд не обрав запобіжний захід до 23.00, підсудних відпустили б. Тому обвинувачені свідомо весь день тягнули час, робили спроби зірвати засідання. Один з них порізав собі руки гострим предметом. Йому надали першу допомогу. Поранення, виявились такими, що не загрожували життю. Тому засідання продовжили.

Незважаючи на подію суд все одно призначив "чорним колекторам" покарання у вигляді 30 днів утримання в СІЗО.

Читайте також: Всі "равлики" вийшли на свободу

Фото чоловіка із закривавленими зап'ястями опублікував у Facebook нардеп Ігор Мосійчук, якого дуже стурбувала ця подія.

Нардеп заявив, що підсудний вчинив акт протесту проти суддівського свавілля. Помічники Мосійчука та депутат Київради Марк Гресь також намагалися потрапити в будівлю, але були затримані без будь-яких пояснень правоохоронцями в масках. Також Мосійчук каже, що лікарів до потерпілого не пустили.

"Ми вимагаємо звільнення начальника РВВС, який там був, але стверджує, що нічого не бачив", - пише Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще